Cégünkről

Az ASIO Hungária Kft. bemutatkozik

ASIO – szennyvíz- és környezettechnika

Cégünk, az ASIO Hungária Kft. több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal és jelentős, közel 3 évtizedes nemzetközi háttérrel van jelen a hazai piacon. Fő profilunk a szennyvíztechnikai berendezések, olaj- és zsírleválasztók, kommunális és ipari szennyvíztisztító telepek ill. háztartási szennyvíztisztító berendezések tervezése, gyártása és beépítése. 
 

Tevékenységünk az engedélyezési-, és kiviteli tervek elkészítésétől, a gyártáson át, egészen a beüzemelésig terjed, de a karbantartási szolgáltatással is tudjuk segíteni a hosszútávú, üzembiztos működést. Az általunk forgalmazott technológiák egyre elterjedtebbek, így világszerte számos helyen kerültek már alkalmazásra.
 

A környezettudatosság jegyében, szennyvíztechnikai termékeink mellett, az innovatív, gazdaságos és környezetbarát vízgazdálkodás legmodernebb technológiáival is szolgálhatunk. Eső- és szürkevíz-újrahasznosító rendszereink a manapság egyre gyakoribb és hosszantartó szárazságok okozta problémákra nyújtanak kiváló megoldást, míg a heves esőzések által kiváltott, az utcákon végig söprő árvizek okozta negatív hatások egyedi záportározó és szikkasztó rendszereink, valamint innovatív vízáteresztő burkolatok alkalmazásával csökkenthetők jelentős mértékben.
 

Termékeink Építőipari Műszaki Engedéllyel , valamint CE minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tervező partnereink munkáját, a termékeink AutoCAD rajzának honlapunkról való letölthetőségével tudjuk gyorsítani és megkönnyíteni.
 

Kérdéseivel és esetleges észrevételeivel, forduljon bizalommal szakértőinkhez!

 

 

0 éve
az európai piacon
0+
átadott projekt
0+
elégedett ügyfél
0 %
környezetbarát

ASIO - Az Ön zöld partnere

„Több, mint 20 éve együtt”

Napjainkban az ASIOGROUP Cégcsoportunk már 32 országban van jelen ügyfélközpontú és költségkímélő megoldásaival. A mellettünk szóló érvek közül a legfontosabbak, a múltunkból és szakmai tapasztalatunkból erednek. A környezettudatosság jegyében portfóliónk alapköveit képezik a házi szennyvíztisztító berendezések mellett a kommunális és ipari szennyvíztisztító telepek csakúgy, mint az esővízgazdálkodás modern és innovatív műszaki megoldásai.

Rugalmasság és felelősség

Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak, ezért különleges kéréseit is figyelembe véve – a jogszabályi követelmények szem előtt tartása mellett-, termékeinket egyedi méretben is gyártjuk. Rugalmas és lendületes csapatunk munkatársai minden esetben a legnagyobb körültekintéssel járnak el a Megrendelőink igényeit szem előtt tartva.

Tapasztalat, minőség, innováció

Szeme előtt tartva a folyamatos fejlesztések, és technikai innovációk fontosságát, jelenleg is közel egy tucat tervezőnk dolgozik kutatás- fejlesztés területen. Szakértőink és tanácsadóink, minden esetben a Megrendelőink igényekhez igazodva, precíz alapossággal végzik munkájukat.

Megbízhatóság, garancia

A minőség és felelősség nálunk karöltve jelennek meg. Minden termékünk csakis első osztályú, minőségi alapanyagból készól, melyekre 24 hónap szavatossági időt, a munkánkra pedig teljes körű garanciát vállalunk.

Csapatunk

Keresse bátran szakértőinket bármilyen kérdésével kapcsolatban!